Rápido Ochoa

Rápido Ochoa is opgericht op 25 juni 1958 in Medellin. Het is een bedrijf wat altijd al heeft geprobeerd voorop te lopen met technologie. Rond 1980 hadden ze al bussen met airco de bekende Thermo Kings.

Naast het vervoer van passagiers en vracht heeft Rapido Ochoa ook een vakantie tak, welke vakanties aanbied als pakket reis. Deze reizen bevatten transport, hotels naar verschillende delen waar Rapdio Ochoa opereert.

Bussen van Rapido Ochoa

Rapido Ochoa heeft 3 type bussen voor het vervoer van passagiers. De bus van het type Rey Dorado is het type wat voor lange ritten wordt ingezet. Het bevat stoelen welke in 5 standen verstelbaar zijn, licht per stoel, en aanpasbare airconditioning per stoel. Ook zit er natuurlijk een wc in en is het mogelijk om een dvd te kijken of naar muziek te luisteren. Via de algemene televisie en radio.
De Class serie is een bus van 14 of 21 personen met stoelen welke in 3 standen verstelbaar zijn. Natuurlijk zit er in deze bus ook airconditioning, een wc en een video en audio systeem.
De laatste serie is Real, dit is een busje voor kortere afstanden of afstanden met een hogere frequentie. Ook hier zitten stoelen met 3 standen. Deze bussen hebben geen airconditioning en wc. wel hebben ze een audio systeem.

Rapido Ochoa Class serieRapido Ochoa Class serie

Rapido Ochoa Rey Dorado serieRapido Ochoa Rey Dorado serie

Rapido Ochoa Real serieRapido Ochoa Real serie

Rapido Ochoa Real serieRapido Ochoa Real serie